Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor, januari 2019Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor, januari 2019
Foto: Hub Tonnaer

Welkom op de website van het Koninklijk Roermonds Mannenkoor.

Sinds 1880 werkt het koor mee aan tal van activiteiten in de gemeente Roermond maar treedt eveneens met grote regelmaat op buiten de gemeente. Met deze rijkdom aan variatie wil het Koninklijk Roermonds Mannenkoor steeds grensverleggend bezig zijn. Dienstbaarheid staat bij het Koninklijk Roermonds Mannenkoor hoog in het vaandel. In Roermond wordt het koor alom gewaardeerd. De koorleden zingen voor hun genoegen en voor de gemeenschap en vinden het plezierig om daarbij anderen te ontmoeten.

Via deze website willen wij u op de hoogte houden van onze uitvoeringen.
Ook kunt u via de bovenstaande menu's zelf veel te weten komen over (de historie) van het mannenkoor.
Hierbij wensen wij u veel Kijk- ,Luister- en Leesplezier.

Zat.
Nachtmis
Kathedraal te Roermond
Meer Informatie
rode strik, rode pochet en rode manchetknopen
onder voorbehoud

e-Boekhouden.nl

© Copyright: Koninklijk Roermonds  Mannenkoor 1999 - 2022.