raboclubsupport 2022De Rabobank ClubSupport gaat weer van start, en u als Rabobanklid kunt ons steunen!
Als ú ons steunt kunnen wíj nog meer mannen oproepen en opleiden voor koorzang en zodoende voor ú weer mooie concerten verzorgen.

Alvast hartelijk dank voor uw steun!

Masterclass Marco Bakker landscapeOp dinsdag 27 september a.s. zal het (KRM een Masterclass houden met bariton Marco Bakker in café-zaal De Ster, Raadhuisstraat 13 te Maasniel.
Het eerste gedeelte van de avond is alleen gereserveerd voor kandidaat-zangers die overwegen om koorlid te worden. Marco zal hen laten kennismaken met koorzang en op een speelse manier met hen enkele technieken beoefenen. Daarna zal Marco het koor begeleiden en coachen in de zangkunst.
De avond zal verder in het teken staan van koorscholing, zoals toonladders, ademtechniek, het lezen van muziek-stukken enz.
Zelf zal hij enkele aria’s ten gehore brengen, en de deelnemers kunnen ook verder kennismaken met hem.
Marco zal ingaan op het leven van een beroepszanger aan de hand van anekdotes uit zijn loopbaan.
De kandidaat-zangers worden uitgenodigd om 19.00 uur aanwezig te zijn. Het KRM zal om 19.45 uur aansluiten. De bijeenkomst wordt rond 22.00 uur afgerond.

U kunt ons steunen door van
5 t/m 27 september 2022
op ons te stemmen via
de ClubSupport actie
van uw Rabobank.
  Opgeven kan per e-mail via
masterclass2022@roermonds-mannenkoor.nl
vóór 21 september 2022.

Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor, januari 2019Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor, januari 2019
Foto: Hub Tonnaer

Welkom op de website van het Koninklijk Roermonds Mannenkoor.

Sinds 1880 werkt het koor mee aan tal van activiteiten in de gemeente Roermond maar treedt eveneens met grote regelmaat op buiten de gemeente. Met deze rijkdom aan variatie wil het Koninklijk Roermonds Mannenkoor steeds grensverleggend bezig zijn. Dienstbaarheid staat bij het Koninklijk Roermonds Mannenkoor hoog in het vaandel. In Roermond wordt het koor alom gewaardeerd. De koorleden zingen voor hun genoegen en voor de gemeenschap en vinden het plezierig om daarbij anderen te ontmoeten.

Via deze website willen wij u op de hoogte houden van onze uitvoeringen.
Ook kunt u via de bovenstaande menu's zelf veel te weten komen over (de historie) van het mannenkoor.
Hierbij wensen wij u veel Kijk- ,Luister- en Leesplezier.

Din.
Masterclass met Marco Bakker
De Ster te Maasniel
Meer Informatie
Een GRATIS MASTERCLASS voor geïnteresseerden van koorzang.
Zon.
Investituur noviet Broederschap Sint Jacobus
Kathedraal te Roermond
nadere info over inzingen volgt
Zat.
Nachtmis
Kathedraal te Roermond
nadere info over inzingen volgt
onder voorbehoud

e-Boekhouden.nl

© Copyright: Koninklijk Roermonds  Mannenkoor 1999 - 2022.