22 mei 2022, Concert "Bouwen aan de Toekomst"

Bouwen aan de Toekomst

Al meer dan twee jaar heeft het Koninklijk Roermonds Mannenkoor geen Champagneconcert kunnen presenteren en ook andere uitvoeringen konden helaas niet doorgaan. Maar het kriebelt flink om weer te mogen zingen en dan niet alleen tijdens de repetitie, maar voor u in een volle schouwburgzaal.

Het KRM heeft u gemist en wij weten zeker dat u ons ook gemist heeft. Het KRM laat u op zondag 22 mei 2022 in De Oranjerie een scala van werken horen: popnummers, opera, operette, internationaal, gospel/ spiritual, musical- en filmmuziek, Russisch werk, Remunsje liedjes en enkele werken samen met publiek. Voor elk wat wils!

reyners robNaast het KRM laten we elk jaar een bekende solist aan het muzikale woord, solo en samen met het KRM. Onze gast is dit jaar Rob Reyners, eine echte Remunjse jóng. Rob is een duizendpoot: zingen, dirigeren, bugel, trompet en piano spelen, theater maken, sketches en gedichten schrijven, componeren, arrangeren en les geven.

Daarnaast kunt u ook genieten van 2 solisten uit ons eigen koor: Co Bongaerts en Hub Joosten.

Verder kunt u genieten van het pianospel van het jong talent Tjen van Weersch.

De Oranjerie gaat een tijdje dicht, er vindt namelijk een grote verbouwing plaats en wij zien dit concert van ons als een ‘adieu Oranjerie’ maar ook als een ‘veer zeen ós weer … ’.

U komt toch ook? Laat u verrassen!

[Klik hier om onze FotoReportages te openen]

Din.
Masterclass met Marco Bakker
De Ster te Maasniel
Meer Informatie
Een GRATIS MASTERCLASS voor geïnteresseerden van koorzang.
Zon.
Investituur noviet Broederschap Sint Jacobus
Kathedraal te Roermond
nadere info over inzingen volgt
Zat.
Nachtmis
Kathedraal te Roermond
nadere info over inzingen volgt
onder voorbehoud

© Copyright: Koninklijk Roermonds  Mannenkoor 1999 - 2022.