Het Remunjs Chooncert 2018 - Algemeen

Chooncert Header (1000x150)

ANBI FC

23 september 2018:
Benefietvoorstelling
Het Remunjs Chooncert

Tijdens Het Remunjs Chooncert op 23 september 2018 werden de bezoekers getrakteerd op een verrassend veelzijdig muzikaal programma. Met de opbrengst van dit benefietconcert wordt een school in Singe, Tanzania, van modern sanitair voorzien. Dit zorgt voor meer hygiëne op school en draagt - via een aangenamer schoolklimaat - bij aan betere studieresultaten van de leerlingen.
Voor de uitvoering van het project in Tanzania wordt samengewerkt met de gerenommeerde Nederlandse Stichting Global Exploration. Die stichting laat Nederlandse scholieren hun wereldbeeld verbreden via een kennismaking met ontwikkelingssamenwerking.
Via Het Remunjs Chooncert helpt u dus jongeren van hier om jongeren van daar te helpen aan beter onderwijs. Daarnaast is dit concert bedoeld om onder anderen muzikale talenten uit Roermond en omgeving een prachtig en professioneel podium te bieden.
Zo kunnen de bezoekers van De Oranjerie straks onder meer genieten van zangeres Amber Nelissen (de duivel uit de laatste Schinderhannes), de getalenteerde drummer John Wassen, de bekende tenor Ben Heijnen en het Koninklijk Roermonds Mannenkoor.
Op deze website vindt u meer informatie, onder meer over programma, artiesten en sponsoren. Kijk gerust rond en vergeet niet om alvast kaarten te bestellen, want dan bent u verzekerd van een goede plek en investeert u bovendien in goed onderwijs voor jonge kinderen. Met uw hulp gaan we er een prachtig ‘chooncert’ van maken (‘choo’ betekent onder meer ‘toilet’ in het Swahili)!

bestuur & vrijwilligers van Stichting Het Remunjs Chooncert

 Poster 10718 (975x1371)

 

 

Secretariaat KRM
Munsterstraat 14d,
6041 GA Roermond
  T: +31 (0)6 41337012

E: secretaris@roermonds-mannenkoor.nl

Kvk: 40175112  IBAN: NL42 RABO 0131298984

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten?

Volg ons dan op Facebook.
U ontvangt dan van ons een bericht, zodra er een nieuwe uitvoering of activiteit zal plaatsvinden.

facebook 120   YoutubeKanaal
Uw Privacy

© Copyright: Koninklijk Roermonds  Mannenkoor 1999 - 2022.
Deze website wordt onderhouden door Herman Aben