Donateurs en Sponsoren

Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor (KRM) wil mannenkoorzang van hoogstaande kwaliteit uitvoeren vanuit een veelzijdig repertoire. Het KRM doet dit sinds 1880 en kan hiermee alleen doorgaan met steun, ook financieel, van onze achterban: concertbezoekers, donateurs, vrienden, adverteerders en sponsoren. Het KRM verzorgt jaarlijks goede en mooie concerten, waar u kunt luisteren, meezingen (soms) en genieten. Wij hechten veel waarde aan de betrokkenheid van onze concertbezoekers.
De huur van een locatie met goede akoestiek voor onze repetities, het contracteren van goede solisten en orkesten voor gezamenlijke optredens, het huren van een concertzaal en de aanschaf van bladmuziek kosten veel geld. Contributie en entreegelden zijn daarvoor helaas ontoereikend. U kunt ons op de volgende manieren steunen:

sympathisant

Als sympathisant ontvangt u GRATIS een digitale versie van ons verenigingsblad Zangzaod en e-mailberichten over of uitnodigingen voor concerten.

vriend

Als vriend geeft u tot € 50 per jaar. U ontvangt GRATIS een digitale versie van ons verenigingsblad Zangzaod en e-mailberichten over of uitnodigingen voor concerten (indien gewenst per post), en u kunt vroegtijdig kaarten bestellen voor onze concerten.

donateur

Als donateur steunt u het KRM met een bedrag tussen de € 50 en € 100 per jaar. U ontvangt GRATIS een digitale versie van ons verenigingsblad Zangzaod en e-mailberichten over of uitnodigingen voor concerten (indien gewenst per post) en u ontvangt één gratis toegangskaart voor een door het koor aangewezen concert. Dit zal meestal het Kerstconcert of het nieuwjaarsconcert zijn.

club van 100+

Als lid van de club van 100+ steunt u het KRM met € 100 of meer per jaar. U ontvangt GRATIS een digitale versie van ons verenigingsblad Zangzaod en e-mailberichten over of uitnodigingen voor concerten (indien gewenst per post) en u ontvangt twee gratis toegangskaarten voor een door het koor aangewezen concert. Dit zal meestal het Kerstconcert of het nieuwjaarsconcert zijn. Bij hogere donaties neemt het aantal gratis toegangskaarten toe.

Doe mee, wij hebben uw steun nodig!
Uw financiële bijdrage kunt u overmaken op NL42 RABO 0131298984 t.n.v. KRM te Roermond.

U kunt u aanmelden via sponsors@roermonds-mannenkoor.nl

Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen met B. Koekoek:
email bert.koekoek@roermonds-mannenkoor.nl – telefoon 0475 59 17 64.

[Klik hier om bovenstaande gegevens als PDF te tonen/downloaden.]

Onze huidige donateurs en sponsoren:

Cox en Co
OpenLine, Smart Cloud Solutions
Rabobank Roermond-Echt
Rockwool B.V. Roermond
Stichting Melieve
Gemeente Roermond
Provincie Limburg

Logo CoxEnCo 226x79 Logo Smart Cloud Solutions 248x57Rabobank Roermond-Echt RockwoolLogo Melieve

Tevens danken wij:

gemeente_roermond provincie_limburg