13 juni 2010, Korendag 2010 in Melick

KorenFestival_13juni2010_affiche

Korenfestival 'Amigos de la Música Coral'

Onder de naam “Amigos de la Música Coral” organiseren wij als harmonie Concordia op 13 juni a.s. een groots opgezet korenfestival.

De festiviteiten beginnen in de ochtend. De koren zullen in diverse Parochiekerken te Roerdalen en te Roermond de H.Mis of gebedsdienst muzikaal opluisteren. Het Koninklijk Roermonds Mannenkoor zal om 11:00 uur de dienst in de Jonge Kerk, Voogdijstraat 24 in Roermond muzikaal opluisteren.
Na de diensten worden de koren in het verenigingslokaal van harmonie Concordia  ’t “Aad Raodhoes”, te Melick ontvangen.

‘s Middags studeren de koren, in zogenaamde clusters, hun eigen programma en gezamenlijk  met harmonie Concordia, het programma in voor het afsluitende avondconcert.
De partners van de zangers volgen in de middaguren, bij ons lid Suzan Seegers een workshop.

Het hoogtepunt van de dag is het feestelijke avondconcert. Dit openluchtconcert wordt gehouden op het marktplein in Melick. Het concert wordt geopend door harmonie Concordia Melick.
Daarna is het de beurt aan een speciaal voor dit concert samengesteld kinderkoor, bestaande uit 120 kinderen van de basisschool “ De Achtbaan” uit Melick, die onder begeleiding van de harmonie zullen zingen.
Het programma wordt verder vervolgd met een afzonderlijk optreden van de clusterkoren.
Het concert wordt afgesloten met een optreden van alle koren, c.a. 450 zangers, samen met harmonie Concordia en musicalster Suzan Seegers.

Bij slecht weer wordt het concert gehouden in de plaatselijke parochiekerk St. Andreas.

Voor het complete dagprogramma klik op KRM_Dagprogramma