20 februari 2010, Laatste dienst in de Heilige Geestkerk.

HGeestkerk_2010Ter gelegenheid van de sluiting van de H.Geestkerk te Roermond als R.K.Kerk werd op zaterdag 20 februari 2010 de laatste dienst muzikaal opgeluisterd. Het programma zag er als volgt uit:

18.30 uur Laatste H. Mis, opgedragen door onze bisschop, mgr. Frans Wiertz, in concelebratie met oud-pastoor J. Vleeshouwers, oud-assistent drs. P. Moonen, plebaandeken R. Merkx en de andere leden van het pastoraal team, met medewerking van het kerkkoor St. Esprit, de Schola Gregoriana en het Koninklijk Roermonds Mannenkoor.

Aansluitend: Officiële onttrekking aan de eredienst: het wegdragen van het Allerheiligste en doven van de Godslamp

Aubade door fanfare St. Cornelius – Het Katoenen Dorp

19.45 uur Koffie/thee met vlaai

20.00 uur Kort concert door het Koninklijk Roermonds Mannenkoor o.l.v. Hennie Ramaekers en muzikaal begeleid op de piano door Monique Offermans. Als slot werd het Roermonds Volkslied gezongen.

Aansluitend: Samenzijn met een hapje en een drankje

Het gebouw zal een grondige verbouwing dienst gaan doen als gezondheidscentrum.