08 mei 2011, 6-Wekendienst John Wiermans

wiermans johnOp zondag 8 mei 2011 werd de 6-wekendienst ter nagedachtenis aan, ons op 10 maart 2011 overleden koorlid, John Wiermans muzikaal opgeluisterd.

De H.Mis werd om 11.30 uur opgedragen in de Kapel in 't Zand.

In memoriam door Lauw te Meij

John Wiermans is niet meer …
Als je dit leest ... gaat er een grote schok door je heen.
Geboren op 28 november 1950, dus nu 60 jaar, maar John is niet meer, veel …ja veel te vroeg  gestorven. De laatste jaren was hij regelmatig met zijn gezondheid op diverse manieren aan het sukkelen. Daar wilden de heren doktoren hem mee helpen. Het heeft jammer genoeg niet zo mogen zijn en John is op 10 maart jl. ingeslapen.
Van ons ging heen: een zeer gelovig man, “eine echte Remunjse jong” met een groot hart voor zijn stad, een opgeruimd mens, die voor veel mensen klaar stond, graag een praatje maakte met iedereen die hij kende om nieuwtjes uit te wisselen. Zo verkocht hij voor diverse verenigingen de kaartjes voor evenementen, uitvoeringen of concerten in zijn winkel ‘De Póppedokter’ op het Munsterplein.
John, een mooie bas, al ruim 32 jaar lid van ons Koninklijk Roermonds Mannenkoor, is van ons heengegaan.
Wij zullen je missen… maar je blijft leven in onze herinnering.
John … RUST ZACHT.
Namens het KRM,
Lauw te Meij, 1ste Tenor

(Bron: Verenigingsblad Zangzaod, jaargang 20 Nr.1)