09 maart 2013, KNZV-L Rayonconcert

Tijdstip 20.00 uur
Plaats Zalencentrum “De Harmonie”, Grotestraat 9 te Linne
Entree gratis

Op zaterdag 9 maart 2013 wordt een 3-Korentreffen, ook wel het ‘Rayonconcert Midden Limburg KNZV’ genaamd, in LInne georganiseerd. Dit korentreffen is een jaarlijks terugkerend gebeuren van de koren aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Zangersverbond Limburg van het rayon Midden-Limburg. In een steeds wisselende bezetting van deelnemende koren wordt door één van de koren het treffen, in hun eigen omgeving, georganiseerd.

De deelnemende koren van dit jaar zijn:

• Mannenkoor St. Caecilia uit Linne
  • Hertens Mannenkoor
  • Koninklijk Roermonds Mannenkoor

De koren zullen ieder een selectie uit hun eigen repertoire brengen, waardoor er een grote variatie van uitgevoerde werken zal ontstaan. Op deze manier kunt u genieten van een zeer gevarieerd programma. Ná de optredens, om omstreeks 22.00 uur, is er een gezellig nazit waar de onderlinge band tussen de verschillende verenigingen kan worden aangeknoopt of verder aangehaald, ook hierbij bent u van harte uitgenodigd.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen dit concert te kunnen bijwonen en eens kennis te laten maken met verschillende mannenkoren, is de toegang gratis.