05 april 2014, KNZV-L Rayonconcert

Tijdstip 20.00 uur
Plaats Gemeenschapshuis "In d'n Haammaeker" - Hoogstraat 2, 6086 BH Neer
Entree gratis

Op zaterdag 5 april 2014 werd een 3-Korentreffen, ook wel het ‘Rayonconcert Midden Limburg KNZV’ genaamd, in Neer georganiseerd. Dit korentreffen is een jaarlijks terugkerend gebeuren van de koren aangesloten bij het Koninklijk Nederlands Zangersverbond Limburg van het rayon Midden-Limburg. In een steeds wisselende bezetting van deelnemende koren wordt door één van de koren het treffen, in hun eigen omgeving, georganiseerd.

De deelnemende koren van dit jaar waren:

• Mannenkoor De Leudalzangers
  • Koninklijk Roermonds Mannenkoor
  • Zangvereniging Maas- en Neergalm

De koren zongen ieder een selectie uit hun eigen repertoire, waardoor er een grote variatie van uitgevoerde werken ontstond. Op deze manier kon het publiek genieten van een zeer gevarieerd programma. Ná de optredens, om omstreeks 22.00 uur, was er een gezellig nazit waar de onderlinge band tussen de verschillende verenigingen kon worden aangeknoopt of verder aangehaald, ook hierbij was het publiek van harte uitgenodigd.

Om iedereen in de gelegenheid te stellen dit concert te kunnen bijwonen en eens kennis te laten maken met verschillende mannenkoren, was de toegang gratis.